tiistai 27. elokuuta 2013

Almost there!

Taas dallattiin se parikymmentä kilsaa, huomiselle jäi vielä noin 18! Sit tää olis niinku tehty. Vaikka matka oli loppujen lopuksi tänäänkin pitkä ja lopussa raskas, on lähes kaikki mennyt putkeen: ystävällisiä tarjoilijoita, hyvä sää, hyvää ja kohtuu terveellistä ruokaa (paitsi aamupala), kiva majapaikka, pyykit on pesussa jne. Yhteen asiaan on vaan vaikee tottua ja se on tuo espanjalaisten jatkuva lörpöttely, huutaminen ja huomionhaku. En tarkoita, että kaikki olisivat sellaisia, mutta valitettavan moni. Ne on kokoajan sellaisia kuin suomalaiset kännissä, rasittavia!





Onneksi espanjalaiset eläimet on kivoja ja rauhallisia, heheh. Yllättävää
on, että varsinaisia kulkukoiria tai -kissoja täällä on näkynyt tuskin ollenkaan. Hyvä kai niin? Jos siis asianlaita on niin, että niitä ei olekaan, vaan kaikista eläimistä huolehditaan. Mutta sitä en uskalla miettiä mitä kulkukoirille on tehty jos niitä on ollut...


Leimoja tuli toinen aukeama täyteen.


Nyt on taas noin +25*c, mutta aamun ollessa kylmä jo kolmatta päivää rohkeni äiti laittaa 'compressorisukat' jalkaan kävelyn ajaksi. Sillä on ollut ne muutoin vaan öisin. Ne on ollut sillä vähän niinkun testissä täällä reissussa ja luultavasti olleet suureksi avuksi, sillä odotettuja sääri/pohjekipuja ei ole ollut eikä sitten tänään edes turvotusta jaloissa.

Vaatteista sen verran muuten että ollaan menty noilla polven alle ylettyvillä trikoilla, pitkiä housuja ei olla tarvittu. Myöskään takkia ei ole käytetty vaan aamun viileyteen on hyvin riittänyt pariksi ekaksi tunniksi ohut pitkähihainen.

Muita ehdottoman tärkeitä juttuja on ollut magnesium ja ananas. Magnesiumia ollaan molemmat käytetty lihaskipujen estoon jo ennen reissua. Ananastakin mä oon syönyt useasti viikossa koko kesän, mut jostain syystä olin niin dorka, että tajusin ostaa sitä täällä vasta viikon jälkeen, mutta sittenpä sitä onkin ostettu joka päivä! Painonputoamisesta en osaa sanoa, puntaria ei ole ollut. Liikuntaa toki on paljon tullut eikä hirveesti olla mässätty, mut ruoka on niin erilaista ja paljon hiilari- ja rasvapitoisempaa kuin mun normiruokavaliossa, että vaikee sanoo mitä siitä aiheutuu. Herkuista on pysytty erossa.

No mutta huomenna sitten viimeinen kävelypäivä... (Kirjoitan kyllä tänne vielä huomisen jälkeenkin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti