perjantai 30. elokuuta 2013

Lomailua Madridissa

Eiliseltä päivältä ei ollut paljon kerrottavaa, päivä meni lähinnä junassa istuen, joten bloggailukin jäi välistä. Kaikkinensa matka Santiagon hostellista tänne Madridin hotelliin kesti noin klo 7.30-16, joten loppupäivän aktiviteetit koostuivat lähinnä terassilla istumisesta ja muutamassa vaatekaupassa käynnistä.

Meillähän oikein elintaso pompsahti kun tultiin Madridiin. Varattuna odotti neljän tähden hotelli kahdeksi yöksi. Huoneessa on kolme (!) pientä parveketta, minibaari, tietokone ja kuntopyörä :D Sisustus on melko tyylikäs ja vessanpönttöön oli laitettu sinetti, joka kertoi, että se oli desinfioitu <3

Hotelli on tässä ihan pelipaikalla vilkkaiden katujen risteyksessä. Heti alaovella on kiva terassi, jossa ollaan parikin kertaa jo käyty. Tänään käytiin myös ihan kaupungin ytimessä shoppailemassa, ja kyllähän sieltä muutama nyssykkä mukaan tarttui. Kovin on monenlaisia vaatekauppoja ja erihintaisia. Osa on ihan kuraa, mutta muutama helmikin jo löydettiin. Kierrettiin muutamat paikalliset nähtävyydet kaukaa ja jotkut vähän lähempää. Palvelu on Madridissa pohjoista Espanjaa parempaa, ystävällisempää ja hanakampaa. Englantia puhutaan täällä pääkaupungissa ihan kohtuu hyvin. En sitten tiedä mistä se palvelun huonous caminon varrella johtui... Monet kylät olisivat ihan kuolleita, jos ei pyhiinvaeltajia olisi. Onko sitten kyse arkuudesta, kun ei osata englanniksi palvella vai mistä, sitä en tiedä. Eikä mekään mitään mielistelyä tms kaivata, ihan vaan sitä, ettei tarjoilija ignooraisi ja saisi joskus esim hymyn vastineeksi kiitoksista jne.





Tänä päivänä tehtiin uusi ennätys: kello on jo yhdeksän ja me vasta tilattiin ruokaa :D Sitä on niin tottunut aikaisiin aamuihin, että eipä ole kyllä jaksanut valvoakaan. Käytiin äsken kauppahallissa tapaksilla ja sieltä tullessa todistettiin takaa-ajoa, kun poliisit jahtasi skoottereillaan pakoon juoksevia katukauppiaita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti